Website laten maken?

Wij bouwen doeltreffende websites.

Meer dan alleen een mooi design

Presenteer jouw bedrijf, product of dienst met een professionele WordPress website aan jouw doelgroep.

  • Schaalbaar

    Wij bouwen schaalbare websites die mee kunnen groeien aan de hand van de ontwikkelingen die jouw bedrijf maakt.

  • Gebruiksvriendelijk

    Van mobiel tot en met desktop, onze websites bieden een gebruiksvriendelijke ervaring voor de bezoekers van jouw website.

  • Eenvoudig te beheren

    Liever ook zelf je website kunnen beheren? Dat begrijpen wij maar al te goed. Met het gebruiksvriendelijke CMS WordPress beheer jij ook zelf jouw website.

Webshop template

Join the Pack

Voor elke digitale ambitie hebben wij een oplossing in huis. Kies voor een van onze website pakketten of ga voor een maatwerk oplossing. 

FAQ

Veelgestelde vragen met antwoord

Dit is afhankelijk van wat je wil bereiken, jouw budget en hoe snel je online wil zijn. Wij bieden twee complete website pakketten (Pup en Wolf) naast onze maatwerk oplossing.

Pup

Website pakket Pup is een one page webdesign, dit betekent een website met geschikt voor startende ondernemers om bijvoorbeeld een nieuw nieuw bedrijf of concept te presenteren.

Wolf

Wolf is de beste keuze als je grotere ambities hebt. Dit pakket heeft meerdere landingspagina’s om bijvoorbeeld per pagina een dienst te presenteren. Ook kun je met dit pakket gaan bloggen of een portfolio laten zien.Twijfel je nog over het maken van de juiste keuze? Neem dan even contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Zijn jouw ambities groter dan onze standaard website pakketten? Dan bieden wij ook een maatwerk oplossing aan. Het voordeel hiervan is dat wij volledig op basis van jouw wensen en eisen een website kunnen bouwen.

Tot de mogelijkheden behoren bijvoorbeeld:

✓ Webdesign op maat met een wireframes, mock-up en prototype;

✓ Implementatie van maatwerk functionaliteiten;

✓ Koppelingen met derde partijen;

✓ Onbeperkt aantal landingspagina’s;

✓ En meer.

Jazeker! Wij bouwen onze websites met het populaire CMS ‘WordPress’. Hierdoor kun jij ook zelf jouw website laten aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig zelf teksten of afbeeldingen wijzigen. Uiteraard kun je dit ook aan ons uit laten besteden.

Wij beginnen altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek, dit kan digitaal of tijdens een fysieke ontmoeting. Wij vinden dit belangrijk om een goede indruk van elkaar te kunnen krijgen.

Vervolgens plannen we een afspraak voor de intake. Tijdens de intake stellen we jou een aantal vragen om je een zo passend mogelijk voorstel te kunnen doen.

Op basis van de input vanuit het kennismakingsgesprek en de intake bieden wij jou een terugkoppeling middels een offerte. Ga je akkoord met ons voorstel? Dan heten we ook jou van harte welkom bij The Pack en gaan wij samen jouw digitale ambities realiseren!

Add Your Heading Text Here