Webshop laten maken?

Start direct goed met online verkopen.

Wil je (meer) online gaan verkopen? Wij bouwen conversiegerichte webshops met WordPress volledig in de huisstijl van jouw bedrijf. Gebruiksvriendelijk voor elke bezoeker, eenvoudig zelf te beheren en van de grond af aan gebouwd met de focus op maximaal resultaat. Meer weten?

Meer dan alleen een mooi webshop design.

Wij snappen dat je ook zelf jouw webshop wil kunnen beheren. Of het nu gaat om het aanpassen van producten, een stuk tekst of een afbeelding, met onze webshops kun jij dit ook zelf eenvoudig aanpassen.

Een mooi ontwerp is leuk, maar een webshop die resultaten oplevert is wat je uiteindelijk wil hebben. Wij bouwen elke webshop met het oog op het behalen van resultaten, ofwel verkopen. Dit noemen wij een conversiegericht webdesign.

Van mobiel tot en met desktop, onze webshops bieden een gebruiksvriendelijke ervaring aan jouw bezoekers.

Als ondernemer en bedrijf ben je continu in beweging. Je wil dan ook niet dat jouw webshop stil blijft staan in de tijd. Wij bouwen schaalbare webshops die mee kunnen groeien aan de hand van de ontwikkelingen jouw bedrijf maakt.

Wil jij ook geen omkijken meer hebben naar complexe dingen als webhosting, updates en back-ups? Wij ontzorgen jou hierin door dit volledig voor je uit handen te nemen. Zo kun jij je lekker blijven focussen op dingen waar jij goed in bent.

Standaard inbegrepen in al onze webshop oplossingen.

Webhosting & domeinnaam

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop op een veilige plek staat en online blijft. Via jouw eigen domeinnaam (online adres) is jouw webshop vindbaar. Hierdoor heb je zelf geen omkijken meer naar technische zaken.

SSL certificaat

Met een SSL (Secure Sockets Layer) zorgen we voor een beveiligde verbinding tussen de server en de internet browser, waardoor gegevens van jouw webshop bezoekers beveiligd worden. Dit gebeurd middels een https-protocol.

Updates & back-ups

Om je webshop goed werkend te houden is het belangrijk dat deze regelmatig voorzien wordt van updates. Daarbij maken we ook regelmatig back-ups, dit is als het ware een reservekopie van je webshop.

Gerealiseerde webshop projecten

Part of the Pack

Gastrovino - Mijn Hemel

Coming soon

Onze webshop oplossingen

Wat jouw e-commerce ambities ook zijn, samen gaan wij deze voor jou realiseren. Of je nu van plan bent om één product te verkopen of honderden, wij kunnen elke gewenste webshop voor je bouwen. Kies voor een van onze complete webshop pakketten, of laat een webshop volledig op maat ontwikkelen. Uiteraard zijn onze standaard webshop pakketten ook uitbreidbaar met extra opties.

Webshop pakketten

Join the Pack

Maatwerk webshops

Lead the Pack

Heb jij niet genoeg aan de standaard? Wil jij de leider zijn in jouw markt? Dan is onze maatwerk oplossing de beste keuze voor jou. Met een maatwerk webshop bouwen wij jouw online verkoopkanaal volledig naar wens, vanaf de eerste pixel. Onderstaand een aantal voorbeelden van de extra maatwerk oplossingen die we voor jou kunnen bieden.

Breid jouw webshop uit met talloze extra's

Facebook & Instagram shopping

Toon en verkoop producten op Facebook en Instagram.

Verkoopplatformen productfeed

Verkoop producten op verkoopplatformen als Bol.com, Amazon en meer.

Cross- en upsell producten

Behaal extra verkopen door het tonen van cross- en upsell producten.

Direct producten delen op social media

Laat klanten producten delen via social media en WhatsApp.

Uitgebreide zoekfilters op maat

Laat klanten eenvoudig producten vinden via filters op maat, kleur, merken en meer.

Maatwerk checkout pagina's

Winkelwagen- , checkout-, bedank- en account pagina op maat ontworpen.

Maattabellen

Help klanten om de juiste (kleding)maat voor een product te vinden.

Voorraadstatus per product

Toon per product of deze in voorraad is en de hoeveelheid hiervan.

Meerdere afhaal- en verzendopties

Verstuur bestellingen of laat klanten deze op locatie afhalen.

Uitgebreide betaalmethoden

Stimuleer verkopen door meerdere betaalopties aan te bieden zoals achteraf betalen.

Live chat customer support

Beantwoord direct vragen van klanten via een live chat op de webshop.

Klantenreviews

Toon reviews van tevreden klanten die al eerder bij jou hebben gekocht.

Zakelijk verkopen (B2B)

Toon aparte prijzen voor zakelijke klanten of maak deze pas zichtbaar na het inloggen.

Multi language & multi currency

Verkoop aan een internationaal publiek in meerdere talen en diverse valuta's.

FAQ

Veelgestelde vragen met antwoord

Onze webshop pakketten bieden de mogelijkheid om snel en goed van start te gaan met online verkopen. Je krijgt een complete webshop in jouw huisstijl voor een betaalbare prijs. Onze webshop pakketten zijn altijd uitbreidbaar met extra opties. 

Maatwerk webshops worden vanaf de grond af aan volledig voor jou op maat gemaakt, waarbij de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. Omdat dit budget technisch niet voor iedere ondernemer realistisch is, bieden we ook twee webshop pakketten aan.

 

Doorgaans doen wij twee tot vier weken over het bouwen van jouw webshop. Wel kan dit per project verschillen, bijvoorbeeld door extra bijkomende wensen. Voor maatwerk webshops moet je rekening houden met een periode van vier á twaalf weken. Voor aanvang van het project presteren wij jou een projectplanning.

Jazeker! Wij bouwen onze websites met het populaire CMS ‘WordPress’. Hierdoor kun jij ook zelf jouw website laten aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig zelf teksten of afbeeldingen wijzigen. Uiteraard kun je dit ook aan ons uit laten besteden.

Wij bouwen al onze webshops met WooCommerce. s' Werelds meest gebruikte software voor het ontwikkelen van webshops. WooCommerce is enorm populair vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de flexibiliteit die het systeem biedt.

WooCommerce is een uitbreiding op het CMS (Content Management System) 'WordPress'.

Een simpel product is een product met een standaard prijs en heeft geen opties zoals verschillende maten of kleuren. Het is een product dat in één maat verkrijgbaar is. Een voorbeeld van een simpel product is een wijnglas dat beschikbaar is in één maat en vorm.

Variabele producten zijn producten met meerdere opties. Klanten kunnen bij variabele producten kiezen voor een maat, kleur en meer eigenschappen Een voorbeeld van een variabele product is een overhemd dat verkrijgbaar is in de maten S t/m XXL en vijf verschillende kleuren.

Wij vinden het altijd prettig om te beginnen met een persoonlijk kennismakingsgesprek, dit mag digitaal of tijdens een fysieke ontmoeting.

Tijdens dit kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en stellen we gerichte vragen om jouw ambities te begrijpen. Op basis hiervan bieden we jou advies en stellen wij een projectvoorstel op met daarbij een offerte.

Na akkoord op ons voorstel heten we je van harte welkom als member of the Pack en gaan we samen knallen om jouw ambities te realiseren. 

Add Your Heading Text Here