Webshop laten maken?

Wij bouwen converterende webshops.

Conversie gericht webdesign

Een mooi webshop design is belangrijk, maar waar het echt om gaat is conversies.

  • Schaalbaar

    Wij bouwen schaalbare webshops die mee kunnen groeien aan de hand van de ontwikkelingen die jouw bedrijf maakt.

  • Gebruiksvriendelijk

    Van mobiel tot en met desktop, onze webshops bieden een gebruiksvriendelijke ervaring voor de bezoekers van jouw website.

  • Eenvoudig te beheren

    Liever ook zelf je webshop kunnen beheren? Dat begrijpen wij maar al te goed. Met het gebruiksvriendelijke CMS WordPress beheer jij ook zelf jouw webshop.

webshop-laten-maken

Join the Pack

Voor elke digitale ambitie hebben wij een oplossing in huis. Kies voor een van onze webshop pakketten of ga voor een maatwerk oplossing. 

FAQ

Veelgestelde vragen met antwoord

In principe oneindig veel. Hoe meer producten een webshop heeft, hoe meer data er verwerkt dient te worden door de webhosting. Daarom limiteren wij het aantal producten bij onze webshop pakketten Pup en Wolf tot een maximum aantal producten om de snelheid van de webshop te kunnen blijven garanderen. Wil je meer dan 200 producten in jouw webshop? Dan is ons maatwerk pakket Pack leader de beste keuze voor jou. 

 

 

Zijn jouw ambities groter dan onze standaard webshop pakketten? Dan bieden wij ook een maatwerk oplossing aan. Het voordeel hiervan is dat wij volledig op basis van jouw wensen en eisen een webshop kunnen bouwen.

Tot de mogelijkheden behoren bijvoorbeeld:

✓ Webshop design op maat met een wireframe, mock-up en prototype;

✓ Implementatie van maatwerk functionaliteiten;

✓ Koppelingen met derde partijen;

✓ Onbeperkt aantal landingspagina’s;

✓ En meer.

Jazeker! Wij bouwen onze websites met het populaire CMS ‘WordPress’. Hierdoor kun jij ook zelf jouw website laten aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig zelf teksten of afbeeldingen wijzigen. Uiteraard kun je dit ook aan ons uit laten besteden.

Wij beginnen altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek, dit kan digitaal of tijdens een fysieke ontmoeting. Wij vinden dit belangrijk om een goede indruk van elkaar te kunnen krijgen.

Vervolgens plannen we een afspraak voor de intake. Tijdens de intake stellen we jou een aantal vragen om je een zo passend mogelijk voorstel te kunnen doen.

Op basis van de input vanuit het kennismakingsgesprek en de intake bieden wij jou een terugkoppeling middels een offerte. Ga je akkoord met ons voorstel? Dan heten we ook jou van harte welkom bij The Pack en gaan wij samen jouw digitale ambities realiseren!

Add Your Heading Text Here