agsdi-message-2

info@webwolves.nl

agsdi-whatsapp

06 - 31 07 78 96

Webwolves logo
agsdi-hamburger-menu
Menu
Webwolves logo
agsdi-hamburger-menu
Menu

Grafische vormgeving

De meeste mensen zijn visueel ingesteld. Om goed op te vallen bij jouw doelgroep, zul je de juiste visuele middelen moeten gebruiken. Dit zorgt ervoor dat mensen je merk / bedrijf herkennen. Een goed logo, een opvallende poster of een strakke presentatie maken indruk op jouw doelgroep en lokken een emotie uit. Dit gevoel zorgt ervoor dat mensen zich gaan identificeren met jouw merk, zodat er een binding ontstaat.

Denk bijvoorbeeld eens aan Nike. Bij het zien van de ‘swoosh’ weet vrijwel iedereen welk bedrijf erachter zit, waar het voor staat en wat voor producten / diensten zij leveren.

Wil jij ook online en offline opvallen bij jouw doelgroep? Neem dan contact met ons op, samen gaan wij zichtbaarheid voor jouw onderneming realiseren!

Shannon van Hellemond

Shannon van Hellemond

Grafisch vormgever & DTP’er

agsdi-book

1. On- en offline uitingen

Wij kunnen zowel online als offline zichtbaarheid creëren voor jouw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, posters maar ook online banners en presentaties.

agsdi-house

2. Volledig in jouw huisstijl

Wij ontwerpen grafische vormgevingen die volledig aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf. Het is ook mogelijk door ons een volledig nieuwe huisstijl te laten ontwikkelen.

agsdi-person

3. Persoonlijke benadering

Jij kunt bij ons rekenen op een persoonlijke service. Bij Webwolves ben jij geen klantnummer, maar een gewaarde partner. Wij hechten waarde aan duurzame samenwerkingen en houden van een persoonlijke benadering.

Val op bij jouw doelgroep met doeltreffende vormgevingen

Kom in contact

Onze werkwijze

agsdi-coffee

1. Kennismaking

In een kennismakings-gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we jouw doelstellingen.

agsdi-certificate

2. Strategie

Wie is jouw doelgroep en waar staat jouw bedrijf voor? Met een strategie bepalen we wie en hoe wij jouw doelgroep gaan bereiken.

agsdi-bulb-options

3. Concept

We ontwerpen een concept op basis van de strategie. We bedenken een opvallende boodschap en creëren onderscheidend vermogen. We gaan van visie naar beeld.

agsdi-portrait

4. Ontwerpen

Nadat wij samen het concept goed hebben gekeurd, gaan we aan de slag met het ontwerpen van het definitieve product.

Diensten

agsdi-browser

Websites & webshops

agsdi-zoom

Zoekmachine optimalisatie

agsdi-camera

Fotografie- & bewerking

agsdi-image

Grafische vormgeving

Team

agsdi-people

Over ons

Gratis en vrijblijvend advies